אורי כורש

שינוי מס חנייה בטאבו

היי. בשעה טובה נכנסעו לדירה בבניין שנבנה מ0. כשבאתי להחנות את הרכב ראיתי שבעלי (ללא ידע) בחר את החנייה הכי צרה וללא גישה נורמלית. אני עם 3 תינוקות וכדי להכניס אותם לאוטו צריך להוציא את האוטו מהחנייה. מה עליי לעשות ולמי לפנות כדי לשנות את החנייה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

החניה היא חלק בלתי נפרד מהדירה ותוצמד אליה גם ברישום. אם הבנתי אותך נכון והדירה נרכשה מקבלן, אז האפשרות היחידה היא לפנות לקבלן ולראות האם אפשר כעת לבצע החלפה ושינוי בהצמדת החניה.