נטנטנ

הסכם שיתוף מקרקעין נדלן

נכס בבעלות צד אחד. שווי הנכס 4,100,000 משכנתא על הנכס 1,300,000 חובות על הנכס 200,000 צד ב' מעוניין להכנס שותף לנכס. מביא איתו הון נזיל של 1,000,000₪ יתרת המשכנתא שתהיה , תהיה רשומה שווה בשווה על שם שני הצדדים. מכאן ואילך איך תהיה חלוקת הבעלות על הנכס של צד א' (שהיה הבעלים) לבין צד ב' שנכנס כשותף בנכס? באחוזים...

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

שלום רב, יש צורך לקחת בחשבון את הסכומים ששולמו ע"י הצד שרכש את הנכס, לא ציינת מתי נרכש וכמה שולם עד כה. יש אפשרות לעשות תחשיב בשים לב לכל הנתונים, או שאפשר להסכים אחרת על אחוזי הבעלות של כל צד.