אסתרי

איך מחשבים גודל מחסן בדירה חדשה?

בהסכם המכר כתוב שהמחסן שקנינו הוא בשטח 7.8 מ בפועל מדדנו והמחסן בגודל 6 מ' האם במדידה "מורידים"שטח קיר? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

שטח של מחסן מוגדר כך בצו המכר: "שטחו של מחסן הוא השטח הכלוא בין קירות המחסן בתוספת שטח הקירות; כאשר קיר המחסן מפריד בינו לבין חלק של דירה אחרת ייכלל רק השטח שמתחת למחצית הרוחב של הקיר; כאשר קיר המחסן גובל בשטח משותף ייכלל שטח הקיר במלואו". לאור ההגדרה הנ"ל זה תלוי היכן ממוקם המחסן וכן מה נרשם בחוזה לגבי שטחו האם ברוטו/נטו.