חיה שטיינברג

איתנות פיננסית וניסיון של יזם בתמ"א 38/2

למי ניתן לפנות לצורך קבלת דוח על איתנות פיננסית וניסיון של יזם בתמ"א 38/2 ? אחד מבעלי הדירות הביא אותו וחלק מהדיירים חברו אליו ומעוניינים ביזם. אין שקיפות. לא אני ולא בעלי דירות אחרים קיבלנו דוח על מצבו הפיננסי וניסיונו בתחום למעט הצהרותיו שחלקן כבר נמצאו לא נכונות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

יש חברות שמומחיותן בבדיקות איתנות פיננסית של גופים וחברות. אינטרס היזם הוא להציג לכם דו"חות כלכליים ונתונים פיננסיים, ככל שהוא מסרב תסיקו את המסקנות לגבי התקשרות איתו.