יהודית

חלק מבעלי קרקע משותפת נפטרו

שלום, אני בעלת חלק מקרקע חקלאית. בנוסח הטאבו של הקרקע חלק משאר הבעלים נפטרו לפני שנים אך הם עדיין רשומים כבעלי החלק היחסי שלהם. האם יש אינטרס ליורשים של אותם בעלי קרקע לא להעביר את הקרקע על שמם? אם אני מעוניינת למכור את חלקי בקרקע האם אתקל בבעיה משום שנוסח הטאבו כולל אנשים שנפטרו? תודה רבה מראש, ליאת

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

על מנת לבצע עסקה בקרקע יהיה צורך להשלים את הרישום ע"ש היורשים החוקיים. ככל ומדובר בבעלות משותפת וחלק מהבעלים מסרב למכור, יהיה צורך בנקיטת הליכים לפירוק השיתוף.