דני ג

סיכסוך על בית עם מחסנים

שלום לפני 10 שנים מכרתי דירה והסכמנו אני והקונה שהמחסנים יהיו ברשותי ואני אוריד לו ממכירת הדירה את סכום שעולים המחסנים. במשך 10 שנים אני הצעתי למי שקנה את הדירה למכור לו את המחסן וזה לא יצא לפועל כי לא הסתדרנו עם המחיר. לאחר 10 שנים תבע אותי שהמחסנים רשומים על הבית שלו. רוצה להונות אותי וטענתו שלא אמרנו לו שהבית לא היה רשום בטאבו (כנראה זה מה שהעו"ד שלו אמר לו להגיד))אמרתי לו אם ידעתי איך רציתי למכור לך מחסן והעובדה שמכרנו את הדירה בזול יותר. העו"ד שלו שלום לפני 10 שנים מכרתי דירה והסכמנו אני והקונה שהמחסנים יהיו ברשותי ואני אוריד לו ממכירת הדירה את סכום שעולים המחסנים. במשך 10 שנים אני הצעתי למי שקנה את הדירה למכור לו את המחסן וזה לא יצא לפועל כי לא הסתדרנו עם המחיר. לאחר 10 שנים תבע אותי שהמחסנים רשומים על הבית שלו. רוצה להונות אותי וטענתו שלא אמרנו לו שהבית לא היה רשום בטאבו (כנראה זה מה שהעו"ד שלו אמר לו להגיד))אמרתי לו אם ידעתי איך רציתי למכור לך מחסן והעובדה שמכרנו את הדירה בזול יותר. העו"ד שלו ורוצה להגיע לפשרה אצל מגשרת שאתן לו מחסן אחד ואת השני אחרי שנה בתנאי שאשלם 500 שקלים כל חודש עד שאפנה אותו. 10000עבור הוצאות עו"ד האם יש צדק בדבר?אני דורש שישלם לי את ההפרש שהורדתי לו ממכירת הדירה. אודה לך שתייעץ לי האם יש מה לעשות בנדון? האם יש צדק בדבר אורוצה להגיע לפשרה אצל מגשרת שאתן לו מחסן אחד ואת השני אחרי שנה בתנאי שאשלם 500 שקלים כל חודש עד שאפנה אותו. 10000עבור הוצאות עו"ד האם יש צדק בדבר?אני דורש שישלם לי את ההפרש שהורדתי לו ממכירת הדירה. אודה לך שתייעץ לי האם יש מה לעשות בנדון? האם יש צדק בדבר א

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

שלום וברכה, מהפרטים שציינת עולה כי המדובר בסכסוך משפטי הדורש בדיקה ועיון במסמכים לבירור העובדות. ממליצה להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום ליטיגציה. באופן עקרוני ככל שמדובר במחסן הצמוד לדירה , אין אפשרות למכור את הדירה ללא צמודותיה.