אני ו

חלקיות בשתי דירות יחד עם שותף

שלום רב. אני והגרוש שלי מחזיקים יחד בנכס. אנחנו שוקלים לעשות את הצעד הבא- אני אקנה ממנו מהחלק שלו ככה שאחזיק ב 2/3 מהדירה הקיימת. ואז נקנה יחד נכס נוסף זול יותר ושם אני אחזיק ב 1/3 והוא יחזיק ב 2/3. במידה ונחליט למכור את הדירה הראשונה, האם אחד מאיתנו יצטרך לשלם מס שבח? במידה ונחליט למכור את הדירה השניה האם מישהו יצטרך לשלם מס שבח? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

נושא מיסוי המקרקעין הינו מורכב ודורש בדיקה אחראית לכן ממליצה להתייעץ עם עו"ד שיעשה עבורכם את תכנון המס האופטימלי.