סלומון סולימני

ביטול חוזה פינוי בינוי

הוחתמתי על טפסים של פינוי -בינוי כולל ייפוי כוח לעו"ד. הקבלן עדיין לא חתם על שום דבר ואף לא קיבל אישור לפינוי פינוי. אני מעוניין לבטל באופן חוקי את כל הטפסים עליהם חתמתי. כיצד אני עושה זאת כך שיוכרו בחוק כמבוטלים באופן חוקי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

יש צורך לבדוק על מה חתמת בדיוק והאם הליך ההחתמה מצד היזם נעשה בהתאם לחוק. באופן כללי ביטול הסכם פינוי בינוי יכול להיעשות בהתאם לתנאי הביטול הקבועים בחוק פינוי ובינוי (עידוד מיזמי פינוי ובינוי) והדבר צריך להיעשות ע"פ החלטת רוב הדיירים כפי שקבוע בחוק.