סלומון סולימני

בהמשך לשאלה לגביי ביטול הסכם פינוי בינוי

אבל אין הסכם עם הקבלן, ההסכם לא קיים, אין הסכם כי הקבלן לא קיבל אישור לפינוי בינוי , ואני רוצה לדעת איך אני באופן רשמי וחוקי (שזה יהיה מעוגן בחוק שהגשתי בקשה לביטול החתימה שלי). מודיע לעו"ד שאני מעוניין לחזור בי מהחתימה שלי לאישור פינוי בינוי , ולחזור בי מהאישור שנתתי לעו"ד לייפוי כוח.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

הבנתי את שאלתך, אבל זה שהקבלן לא קיבל אישור לפרוייקט , זה לא אומר שההתחייבות שלך כלפיו בטלה. ממליצה לך להתייעץ עם עו"ד שיבדוק את התמונה המלאה וייעץ לך בהתאם.