מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני
עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.
האם זה חוקי
אנחנו שלשית בתים צמודה הרשומים בית משותף השכנים שיפצו ללא היתר גם כשפניתי למפקח אמר אני אגיע לראות משך אותי בכל מיני טענות ואחר כך אמר לי שזה בדיעבד הם ביקשו היתר הגשנו התנגדות בועדה התנהלה על די מפות שהגישו ללא מידות אני שלחתי תמונו עם מידות בוועדה תלו תמונות לפני השיפוץ ואת התמונות שלי לא תלו השכנים שינו חזית הרחיבו חלונות שזה פוגע בפרטיות שלי וגם נשמע יותר רעש כל השיחות שלהם אנחנו שומעים וכנראה שזה גם הפוך הם הרחיבו חלון קדמי בחזית שהמרחק היה בנינו קודם למעלה מ- 2 מטר וקיום 70 ס"מ בבקשה שהגישו להיתר היה מצויין רק שינויים בפתחים ובנית גדר אבן ובאישור הכניסו להם גם פרגולה ומשטח דק לדעתי הכל התנהל כאילו יש קשר במי שהוביל את הוועדה והוא לא ראש הוועדה קשר בניהם אישי כי בסוף הדיון שאלו אותו ומה עם הדק ענה להם אחר כך זה בלט כאליו מנהלים קשר אישי כי זה לא היה רשום בבקשה להיתר מעבר לכך הם התקינו מצלמות המכוונות לביתי גם קדימה ודם מאחור האם זה חוקי השוטר אמר לי מותר להם למרות שבוועדה השכן אמר אני מתעד אותם כלומר במצלמות אני צריכה להגיש ערעור לוועדה המחוזית מה לכתוב מה מותר מה אסור מה לטובתי