מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני

עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.

קביעת פגישה
0554318369
חזרה לפורום

שיפוץ הבניין

ירו
ירון שמואלי

אני מתגורר בחולון. הבניין נבנה בשנת 1971 ולאחרונה קבלנו בבניין מס' הצעות לשיפוץ הבניין הוספת מעלית / חדרים / מרפסות במסגרת זכויות תכנית תמא 38. מס' יזמים כבר פנו אלינו ומעוניינות לקבל את זכויות הבנייה על הגג ובתמור להעניק את השיפוץ / חדרים וכו'. אני נמצא יחד עם שכנה נוספת בוועד הבית ומרכזים עבור שאר הדיירים (12) את הנושא. כרגע אנחנו בוחנים את התהליך מול חברת התחדשות אורבנית , ומול חברה קטנה יותר נוספת. בנוסף ולאחר חיפוש באינטרנט מצאנו מס' עורכי דין אשר עוסקים בתחום זה. 2 שאלות מרכזיות : 1. כיצד יש לפעל בבחירת עו"ד לטיפול בנושא. יש ברשותינו 3 מועמדים עיקריים. שלושתם נמצאים בסמיכות לאיזור הבניין (בחולון) ונראה כי לכלם נסיון מקצועי רב. אני מכיר את אחד מהם , ושכנתי מכירה את העו"ד השני. השלישי הומלץ באחד האתרים. כיצד עלינו להחליט במי לבחור. כיצד בודקים את נסיונו / אמינותו של עו"ד לטיפול בפרוייקט זה 2. כיצד ניתן לדוק מהו הגב הכלכלי / יציבות / יכולת ביצוע של החברה הקבלנית. ידוע לי כי חברת התחדשות אורבנית כבר שיפצה2 בניינים בעבר , כך שלכאורה זהו נתון מעדד. אך גם חברות אחרות מציאות פתרון דומה... כצד בוחרים. כל החברות מציעות לנו ערבות בנקאית לתקופת הבנייה ועד להשלמת הפרוייקט , ביטוחים לבניין / רכוש וכו'. תודה ירן שמואלי.