מנהלי הפורום

עו"ד אירן סיבוני
עו"ד אירן סיבוני מספקת מגוון שירותים משפטיים בתחומים של דיני מקרקעין , חוזים, דיני משפחה וירושה ושירותי נוטריון כבר למעלה משני עשורים.
שיפוץ הבניין
אני מתגורר בחולון. הבניין נבנה בשנת 1971 ולאחרונה קבלנו בבניין מס' הצעות לשיפוץ הבניין הוספת מעלית / חדרים / מרפסות במסגרת זכויות תכנית תמא 38. מס' יזמים כבר פנו אלינו ומעוניינות לקבל את זכויות הבנייה על הגג ובתמור להעניק את השיפוץ / חדרים וכו'. אני נמצא יחד עם שכנה נוספת בוועד הבית ומרכזים עבור שאר הדיירים (12) את הנושא. כרגע אנחנו בוחנים את התהליך מול חברת התחדשות אורבנית , ומול חברה קטנה יותר נוספת. בנוסף ולאחר חיפוש באינטרנט מצאנו מס' עורכי דין אשר עוסקים בתחום זה. 2 שאלות מרכזיות : 1. כיצד יש לפעל בבחירת עו"ד לטיפול בנושא. יש ברשותינו 3 מועמדים עיקריים. שלושתם נמצאים בסמיכות לאיזור הבניין (בחולון) ונראה כי לכלם נסיון מקצועי רב. אני מכיר את אחד מהם , ושכנתי מכירה את העו"ד השני. השלישי הומלץ באחד האתרים. כיצד עלינו להחליט במי לבחור. כיצד בודקים את נסיונו / אמינותו של עו"ד לטיפול בפרוייקט זה 2. כיצד ניתן לדוק מהו הגב הכלכלי / יציבות / יכולת ביצוע של החברה הקבלנית. ידוע לי כי חברת התחדשות אורבנית כבר שיפצה2 בניינים בעבר , כך שלכאורה זהו נתון מעדד. אך גם חברות אחרות מציאות פתרון דומה... כצד בוחרים. כל החברות מציעות לנו ערבות בנקאית לתקופת הבנייה ועד להשלמת הפרוייקט , ביטוחים לבניין / רכוש וכו'. תודה ירן שמואלי.