אלינור

פתיחת משרד תיווך

אני מעוניינת לפתוח משרד תיווך נדל"ן. יש לי ניסיון של 10 שנים כשכירה. איך אני יכולה לדעת/לבדוק אם השם שאני בוחרת למשרד לא קיים כבר? איך אני מתחילה בפרסום של כרטיסי ביקור וכו', הוצאות שיהיו חלק מהוצאות המשרד?

עו"ד גיא הרשקוביץ - מנהל הפורום

אלינור בוקר טוב, לא ניתן לדעת האם שם שבחרת לעסק שלך, קיים. אני מציע לך לערוך חיפוש בגוגל ולבחון האם יש משרד תיווך שעושה שימוש בשם. אופציה נוספת - קיימים בתי עסק שמצמידים לשם סימן מסחרי! במצב שכזה ניתן לבדוק ברשם סימני המסחר, האם שם סימן מסחר, קיימים. באשר לשאלתך השנייה - לא הבנתי... את מוזמנת ליצור קשר ישיר עמי לשם קבלת תשובות לשאלות נוספות. בהצלחה, גיא הרשקוביץ, עו"ד