סיגל

מעין קונדיטוריה בבית

אימי אופה מצוינת וחושבת להתחיל למכור בבית את המאפים שאופה. מה היא צריכה לעשות לשם כך? האם מדובר בפרוצדורה מסובכת?

עו"ד גיא הרשקוביץ - מנהל הפורום

שלום רב, כל פתיחת עסק מלווה בפרצודרה מסוימת, החל מרישיון עסק וכלה בעבודה מול ספקים. ניהול עסק קטן כגדול מצריך התייחסות רצינית שבאה לידי ביטוי בחוזים מול ספקים, בהתנהלות מול רשויות. על מנת לקבל פירוט קונקרטי את מוזמנת לשולח לי את המייל שלך. בהצלחה!!! גיא הרשקוביץ, עו"ד