Denis

השכרת דירתי לתקופה קצרה

שלום רב ברצוני לדעת מהם החוקים והתשלומים והדיווחים מבחינת החוק שאני צריך לדעת אם ברצוני להשכיר דיר מגורים לתקופה קצרה של לילה או חודש ולאנשים שונים? האם יש הבדל תודה?

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב, אני מניח שמדובר בדירה שבבעלותך. ככלל אין כל מניעה שתשכיר את דירתך גם לתקופות קצרות. רצוי להבטיח את עצמך (ואת הדירה) בהסכמי שכירות ראויים ובביטחונות לא פחות ראויים. כמו כן, עליך לקבל ייעוץ חשבונאי באשר לדיוח על הכנסות משכר דירה. אני ממליץ לך לשוחח עם רו"ח ערן תורג'מן0548146611 אשמח לעמוד לרשותך, בברכה, גיא הרשקוביץ, עו"ד