אדיר

דוגמא להסכם מייסדים

האם יש איזשהו שלד של הסכם מייסדים שעליו אני יכול להסתמך ולבצע את השינויים הרלוונטיים?

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

אדיר שלום רב, אני יודע שאין בעיה להשיג דוגמא להסכם מייסדים אך אינני יכול לייעץ לך לנסח הסכם זה על סמך שלד שקיים מאחר וקיימים מקרים שבהם "תפסת מרובה לא תפסת"!- משמע, אתה ושותפיך יכולים לגרום לעצמכם נזק גדול יותר ממצב שבו לא יהא לכם בכלל הסכם מייסידים. הסכם מייסדים חייב להיות ערוך ומגובה בייעוץ משפטי על ידי עו"ד המתמחה בתחום. לא פחות מכך. בהצלחה, גיא הרשקוביץ, עו"ד