ענבל

פירוק שותפות

ביני לבין חברתי יש הסכם שותפות. ההסכם מסדיר גם אפשרויות יציאה. נראה לי, מכל מיני סיבות ושיקולים, שארצה לפרק את השותפות לפני התאריך הראשון שמאפשר יציאה. מה הסנקציות שיכולות להיות מוטלות עלי?

עו"ד גיא הרשקוביץ, מנהל הפורום

ענבל שלום רב, יש לבחון את "הסיבות והשיקולים" לעומת הסנקציות!! כמו כן, עלי לראות את ההסכם. מההסכם עצמו ניתן ללמוד על האפשרויות כמו גם על סנקציות. גם אם ההסכם עצמו אינו "מדבר" על סנקציות ניתן ללמוד ממנו על ההשלכות הצפויות במקרה של פירוק לפני הזמן. מה חברתך אומרת? האם דיברת איתה על זה?