נועה

בעלת מניות בחברה ומעוניינת לצאת מהשותפות

היי, אני בעלת מניות בחברה. אני מחזיקה ב25% ממניות החברה שותפה נוספת מחזיקה ב45% והשותפה הנוספת מחזיקהב 35 % כך שאני במיעוט.כמו כן אינני חלק מדריקטוריון החברה והשותפות האחרות מכהנות כדירקטוריונים. עדיין לא עברה שנה קלנדרית מיום הקמת העסק, העסק קם בפברואר האחרון. אני שוקלת לצאת מהשותפות הנל . האם כדאי לי לצאת לאחר חודש דצמבר? האם אקבל את החלק שהשקעתי + דיבידנדים? במידה ויוחלט לא לחלק דיבידנדים ועדיין אני רוצה לצאת האם אקבל רק אני את הדיבידנדים להם אני זכאית? בקיצור אני רוצה לצאת מהשותפות ולקבל את הכסף שהשקעתי ואת הדיבידנדים.. מה עושים? אשמח לעזרה

מיכל ביבר

הי נועה מניסיוני אני חושבת שבסיטואציה כזו הכי טוב לפנות לגישור אצל מגשר עסקי שמכיר את עולם העסקים ממקום של עשייה. אם תרצי יש לי המלצות בשבילך. מיכל ותוכלי ליצור איתי קשר במייל ל- micbib64@gmail.com בכל מקרה שיהיה בהצלחה, מיכל

עו"ד גיא הרשקוביץ - מנהל הפורום

אכן אני מחזק גם את המלצת הגב' מיכל ביבר. אני מגשר עסקי (בנוסף להיותי מתמחה בתחום המשפט המסחרי - עסקי). מוזמנת לציין מס' טל' שלך ואחזור אליך או לחילופין, ליצור קשר טלפוני עם משרדי. בהצלחה!

עו"ד גיא הרשקובץ - מנהל הפורום

נועה שלום רב, על מנת שיהא באפשרותי ליתן מענה לשאלותייך בדבר זכויותיך וחובותיך הנוגעות ליציאתך משותפות (חברה בע"מ?) אבקש לראות את הסכם השותפים, הסכם מייסדים – אם קיים, תקנון חברה – אם קיים וכל מסמך אחר ממנו ניתן ללמוד כאמור על זכויותיך וחובותיך. בברכה, גיא הרשקוביץ, עו"ד - מנהל הפורום