משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

הסכם מייסדים

אלד
אלדר בן ארי

אני מעוניינת לחבור לעסק קיים כשותפה בעלת 50% . השותפה הנוספת עובדת כעצמאית כבר מספר שנים בתחום הקוסמטיקה וכעת רוצה להתרחב . בחלוקה בינינו אני אהיה אחראית על ניהול ומיתוג והשותפה הנוספת תהא אחראית על הפן המקצועי. במקרה של פירוק החברה המשותפת כיצד ניתן להגן על דברים כדוגמאת מיתוג, כישורי ניהול שיגדילו רווחים, שיווק שהגדיל אף הוא משמעותית את כמות הלקוחות וכל דבר אחר שאתרום לעסק ושאינו מדיד. תודה מראש.

RE:
גיא
גיא הרשקוביץ, עו"ד

אלדר שלום, בהמשך לשיחתינו ולמיילים שהחפנו בנינו, אנו ניפגש ונערוך עבורך את הסכם המייסדים תוך קביעת מנגוננים צופי פני עתיד במהלך קיום העסק המשותף. בהצלחה!