עידו

חברת סטארט אפ

אנחנו 3 חברים שעובדים בחברת היי טק. יש לנו איזשהו רעיון שיכול לתפוס ואנחנו רוצים להקים חברת סטארט אפ קטנה. האם הקמת חברה היא הדרך הנכונה עבורנו או שותפות?

עו"ד גיא הרשקוביץ - מנהל הפורום

עידו שלום רב בהקמת חברה יש מס' שיקולים ובניהם שיקול כלכלי. שיקול זה מבוסס על צפי מחזור שנתי. בדרך כלל, בתחילת הדרך נוהגים להקים שותפות (על יסוד הסכם שותפים המסדיר את החובות והזכויות של השותפים) ובשלב מתקדם ניתן לעבור למתכונת של חברה בע"מ. בכל מקרה, אין כאן נכון או לא נכון אלא מה רצוי לעשות קודם. אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה נוספת, גיא