ישראל

דמי טיפול אירגוני - מספרה

התאחדות המלאכה והתעשיה דורשת ממני (אני ספר) דמי חבר/טיפול משנת 2008 ועד היום בצירוף הוצאות משפטיות של 500 ש"ח פלוס מעמ. הם כאילו לא גובים עבור 2015 עדיין ומבקשים משנת 2014 7 שנים אחורה ומאיימים עלי בתביעה עם ריביות והצמדה והוצאות משפטיות. האם כדאי לי לחכות לתביעה? האם מותר להם לגבות 8 שנים אחורה? שמעתי גם שיש דיבור על לבטל את זה בכלל.

עו"ד גיא הרשקוביץ

שלום רב ותודה על שאלתך חשוב שלא להמתין לכתב התביעה ולפעול בתגובה מתאימה כבר עכשיו. לארונה נתקלנו בלקוחות רבים שהדרישה של ארגוני מעסקים שונים לא היתה מוצדקת ולכן חשוב לבדוק את הדרישה בהתאמה לחוק. אתה מוזמן לפנות למשרדי בהקדם לצורך השלמת פרטים והמשך בדיקה, בדרכים המקובלות.