משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

יועץ מס עבירות קשות כלפיי

מיר
מירית

שלום רב.התברר לי באיחור רב,שיועץ מס זייף בשמי הצהרת הון כולל את חתימתי,כדי להגן על אחיי שגנבו כספים מאימי ושהותירו אותה חסרת כל.אותו יועץ מס ביקש ממני את תדפיס חסכונותיי האישיים,ורשם עליהם שהם כספים משותפים לי ולאימי,דבר שאיננו נכון כלל.הפך אותי לשותפה של אימי,בזמן שלא הייתי כזו.מה אני עושה למי מתלוננים?

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

מירית שלום ראשית מה שאת מתארת חמור מאוד וחשוב להבין מתי עלית על זה ואילו ראיות יש לך כמו האם הגשת תלונה במשטרה על זיוף , הדבר השני שיש לטפל בו מידית לבד מהתלונה הוא החזרת המצב לקדמותו וביטול כל הדיוווחים הכוזבים . מוצע מהר מאוד לקבל ייעוץ פרטני. לקוחות שלי שפנו במקרים חמורים יותר קיבלו את עזרתו והודו לי על כך מציע לפנות בפרטי.