מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים
בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.
חוזה להגנת רעיון שיווקי
מנו
מנוחהשלום. יש בידי רעיון מהפכני לאחת מהחברות הגדולות. איך אני יכולה להבטיח שאחרי שהדלת תיסגר הרעיון יבוצע ללא שיתופי\ אישורי? יש איזה מסמך קביל לחתימה הדדית? תודה
RE:
גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

שלום מנוחה, יש לעשות הסכם בטרם את מספרת על מה הרעיון שלך כדוגמת הסכם סודיות בו ניתן לחייב את הצד השני לשמור בסוד ולא להשתמש ברעיון שלך ללא אישורך. את מוזמנת לפנות למשרדנו.