נורית

כיצד קובעים זהות מיופה הכח המתמשך כאשר המייפה כבר ספק בכשרות מנטלית?

3 בנות רבות ביניהן על זהות מיופי הכח לאימן החולה - כיצד יש להכריע במצב זה? תודה רבה

עו"ד נורית פיש

כשמייפה הכח אינו מצוי בכשרו ספק רב אם יכול למנות מיופה כח . יש להיוועץ עם פסיכוגרייאטר ולקבל חוות דעת שלמרות הפגיעה בכשרו הוא מסוגל להבין משמעות מינוי מייופה הכח. במקרה זה סביר והגיוני להניח שמייפה הכח יבחר במישהו שהוא סומך עליו ומכיר אותו וחקוק בזכרונו