חנהפילץ

הוראות מקדימות שלי ייפוי כח מתמשך

החלטנו בעלי ואני לערוך י כ מ. בקשר אלי - יש למשפחתנו נכסים נזילים , עד היום רק אני מטפלת בהם. יש לי 2 בנות. בעלי לא מעורב וגם לא בנותי. אני מאד מהססת בענין זה. למי להעביר את שרביט מיופה הכוח לעניניננו הרכושיים? מי יכול לעזור. תודה

עו"ד נורית פיש

לדעתי כדאי להתחיל להכניס אותם לענין כיון שלעולם אין לדעת מראש אם קורה דבר מה חלילה שימנע ממך לטפל בעניינים . אני בדרך כלל מייעצת למנות האחד את השני בהנחה שבני הזוג סומכים איש על בן/בת זוגו ומסוגלים לטפל בעניינים (קוגנטיבית) לאחר מכן הילדים. מנסיוני רב השנים, גם מי שלא מצוי בעניינים , אם נוצר הצורך הוא לומד אותם. הידיעה שאיש לא מתמצא בנייניכם הכספיים צריכה לעורר מחשבה על איך כדאי להכניס את יתר בני המשפחה לדעת ולקבל אינפורמציה