לילי כהן

מיופיי כוח ביפויי כוח מתמשך

שלום האם ניתן לקבוע שכל האחים (4) יהיו מיופיי כח . ובמקרה שהייפוי כוח יופעל. האם בכל החלטה כל האחים יצטרכו להיות שותפים? כלומר להגיע לחתום וכל מה שמתבקש ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

הממנה יכול להחליט על מינוי מיופה כוח יחיד וכן על מינוי מיופה כוח חליפי למקרה שמיופה הכוח הראשון לא ירצה או לא יוכל לפעול בשמו. כמו כן הוא יכול למנות מספר מיופיי כוח. הממנה יכול לקבוע אם מיופיי הכוח יפעלו במשותף או בנפרד, מהו היקף הסמכויות והאחריות של כל אחד מהם וכן מי יכריע במקרה של מחלוקת ביניהם.