חיה ר.

חשבון ממנה (ייפוי כוח מתמשך נכנס לתוקף)

בהנחה שביפוי הכוח מצוין יפוי כוח "בכל העניינים הרכושיים", ללא פירוט פעולות בהנחיות מקדימות, האם מיופה הכוח רשאי לבצע העברות בנקאיות מחשבון הממנה? האם יש איסור מפורש בחוק האוסר על ביצוע העברות בנקאיות מחשבון ממנה? אם כן - אודה להפניות.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

מיופה הכח רשאי לבצע העברות בנקאיות, אך ישנן מגבלות שונות בחוק בנוגע לסמכויות הממונה בענייני רכוש ע"פ סוג הרכוש וגובה העסקה. ראי סעיף 32ו. לחוק הכשרות המשפטית והאפוטרופסות.