תמיני

תודה .. לפי התשובה, ככל הנראה לא הייתי ברורה ..

**אני מתייחסת למצב שהייפוי כוח כבר הופעל**. אתן דוגמא: המיופה כוח מגיע עם הממנה לבית חולים למשל. נדרשת פעולה רפואית כלשהי הדורשת אישור/הסכמה של הממנה. הרופא רואה שהממנה אינו כשיר, ומיופה הכוח מציג עצמו ב"תואר" הזה. מכאן ואילך לא ברור לי סדר הפעולות - איך בית החולים יודע שלמיופה כוח אכן יש סמכות (בשם הממנה) לאשר/לדחות טפול רפואי, האם מיופה הכוח צריך להציג מסמך כלשהו, איזה מסמך, וכו'. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד אירן סיבוני

כמובן שצריך להציג את יפוי הכח ואישור על כניסתו לתוקף, כך שביה"ח לצורך העניין יידע כי מיופה הכח פועל מכח סמכות שניתנה לו ביפוי הכח להחליט בשם הממנה על כל הפעולות הרפואיות הנדרשות.