אורי קולני

מעבר לדיור מוגן ברמה גבוהה

כיצד מגדירים ביפויי כח מתמשך את רמת המוסד לדיור מוגן שאליו הייתי רוצה לעבור? אם אני מסתפק בנושא זה, האם אין אפשרות לכלול הוראה זו בצוואתי?

עו"ד נורית פיש

קודם כל בצוואה אין מקום לכלול הוראות שיחולו בחייך אלא רק במסגרת יפוי כח מתמשך . אני נוהגת לייעץ ללקוחותי לכלול בדף ההנחיות המקדימות הוראה בה הם מורים למי שיתמנה כי במקרה בו לא יהיה מנוס מהעברתם למוסד סעודי לבחור במוסד סעודי ברמה טובה/מעולה/ ראויה (תלוי ביכולתם הכלכלית) ולהקפיד על שמירת ההגיינה האישית שלהם. היופי בכלי של יפוי כח מתמשך הוא שניתן לפרט את משאלות לבכם כמובן תוך התאמה ליכולתכם הכלכלית שמיופי כוחכם יוכלו לעמוד בהם.