יוסי

הגירה אל קנדה על בסיס נישואים

שלום רב, אני נשוי עם אזרחית קנדית כבר 3 שנים. יש לנו ילדה קטנה. אנו רוצים לעבור אל קנדה הקיץ. האם זה אפשרי? אשמח לקבל הסבר לגבי התהליך ועלויות. תודה רבה, יוסי

אלכס ברוש, עו"ד

שלום יוסי, יש לך אפשרות להגיש בקשה לקבלת ויזת נישואין. ההליך לוקח בדרך כלל כשנה. לא מומלץ להיכנס לפני כן בתור תייר, שכן המהלך כרוך בסיכונים למיניהם. כך, למשל במשך כל תקופת ההליך לא תוכל לצאת מקנדה, וגם במקרה של סירוב לא תוכל לערער. מומלץ לקבוע פגישה במשרדנו ונשמח לעזור לך עם כל ההליך. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית