open the search panel
close the search panel חפש

עורכי דין לפי תחום

    פורומים

      לדעת יותר - מדריכים משפטיים

        משרדי עורכי דין

          • 19 במרץ 2018

            הגירה אל קנדה על בסיס נישואים

            שלום רב, אני נשוי עם אזרחית קנדית כבר 3 שנים. יש לנו ילדה קטנה. אנו רוצים לעבור אל קנדה הקיץ. האם זה אפשרי? אשמח לקבל הסבר לגבי התהליך ועלויות. תודה רבה, יוסי

            19 במרץ 2018
          • מנהל הפורום אלכס ברוש, עו"ד 20 במרץ 2018

            שלום יוסי,

            יש לך אפשרות להגיש בקשה לקבלת ויזת נישואין. ההליך לוקח בדרך כלל כשנה. לא מומלץ להיכנס לפני כן בתור תייר, שכן המהלך כרוך בסיכונים למיניהם. כך, למשל במשך כל תקופת ההליך לא תוכל לצאת מקנדה, וגם במקרה של סירוב לא תוכל לערער. מומלץ לקבוע פגישה במשרדנו ונשמח לעזור לך עם כל ההליך.

            בברכה,
            אלכס ברוש, עו"ד

            20 במרץ 2018
          forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
          close the form