אליעד

יש השפעה לניקוד על קבלת ויזת עבודה?

אולי אני מתבלבל ואם כן אני אשמח אם תוכל לתקן אותי. קיבלתי הצעת עבודה בונקובר, קנדה. הבנתי שאני צריך לעבוד איזה מבחן שפה, מעבר לזה יש עוד מבחן שעוברים?

עו"ד אלכס ברוש

שלום אליעד, בדרך כלל, לא נדרש מבחן בשפה לקבלת אישור עבודה זמני. עם זאת, קציני ההגירה ומעסיקים קנדיים, כן רשאים לבקש הוכחה שיש לך כישורי שפה ברמה הנדרשת לצורך מילוי תפקידך בקנדה. אם קצין ההגירה משוכנע שהאנגלית שלך אינה ברמה הנדרשת, אז כמובן שהדבר ישפיע על הסיכויים שלך לקבלת אישור העבודה. המבחן של ה- IELTS מוכר על ידי רשות ההגירה הקנדית, ואותו תוכל לעבור בארץ. למידע על הכנה למבחן ה-IELTS או לגבי תהליך ההגירה, אנא צור קשר איתנו ונשמח לעזור. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית