מור

חותמת שחורה בדרכון ?

הייתי לפני חצי שנה בהולנד עשיתי סוג של עבירה פלילית עברתי ברכבת בלי לשלם העובד של הרכבת תפס אותי חייב אותי לשלם קנס בסך 100 יורו לא היה לי תסכום הנדרש כי זה היה היום האחרון שלי היה לי 50 יורו אז הוא אמר לי ללכת למכונת כרטיסים רק לקנות כרטיס והעובד בא איתי לקנות כרטיס אין לי חותמת שחורה בדרכון מה הסיכוי שיש לי במחשבים שלהם ? כי אני לא רוצה לקנות סתם כרטיס תודה מראש (:

אלכס ברוש, עו"ד

שלום מור, המדיניות של רשויות ההגירה לגבי הכניסה לקנדה עבור אנשים עם "עבר פלילי" היא די קשוחה. השאלה היא באמת אם האירוע דווח ואז ייתכן שיש לך סיבה לדאוג. אם לא, אז כנראה הכל יהיה בסדר. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דרכון / אזרחות קנדית