מיי

שאלה לגבי אחוזי נכות זמניים

שלום רב עשיתי וועדה רפואית ראשונה ונקבעו לי 21% נכות זמניים מה מגיע לי מבחינת התגמולים האם מגיע לי מענק חד פעמי או קצבה חודשית עד לתאריך הוועדה החוזרת ? אשמח לתשובה

עו"ד תמר סיון

מיי שלום. עד לתום הנכות הזמנית הינך זכאית לתגמול חודשי של כ - 900 ₪. אם לנכות תוקף רטרואקטיבי תקבלי גם הפרשים על התקופה ממועד התוקף ועד תחילת התשלומים. בנוסף, הינך זכאית לטיפול רפואי דרך משהב"ט. במקרים מסויימים כגון מצב של אי כושר, או חייל חובה שטרם חלפו 5 שנים משחרורו, עשויות להיות הטבות נוספות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל