דני

כמה פציעות על אותו איבר

שלום, במהלך שירותי במשטרה נפצעתי בקרסול במהלך תרגיל מבצעי שביצענו ולא תבעתי את משרד הביטחון למרות שהיה לי דוח פציעה, לאחר כמה שנים, בעודי משרת, שוב נפצעתי באותו קרסול ושוב הוציאו לי דוח פציעה. אם אני רוצה לתבוע את משרד הביטחון על הפציעות בקרסול אני יכול לתבוע על אותו איבר בגין כמה פציעות בזמנים שונים? כלומר האם מדובר בתביעה אחת שכוללת את כל הפציעות על אותו קרסול או בשתי תביעות נפרדות בגלל הזמנים השונים? אשמח לתשובתך תודה.

עו"ד תמר סיון

דני שלום, אתה יכול להגיש תביעה אחת על נכות בקרסול, ולפרט בה את כל הפציעות שעברת באותו קרסול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל