סעיד

תביעה נגד משרד הבטחון

שירתי כ 19 שנה בתור לוחם בשטחים השתתפתי בהרבה הפרות סדר ומעצרים עם ציוד כבד ואפוד כרמי לפעמים יותר מ 15 שעות ברצף מזה כשנתיים התחלתי להרגיש כאבי גב תחתון עזים לאחר בדיקה st התגלה אצלי שני בקעים בגב תחתון דבר המגביל את תנועתי מה עוד כאבים עזים האם אני יכול לתבוע את משרד הביטחון

עו"ד תמר סיון

סעיד שלום אם מדובר בבעיה שהופיעה בשנתיים האחרונות, הרי שלאור התיקון שנעשה לאחרונה בחוק הנכים (תיקון 29) לגבי זכויות משרתי קבע, נראה שיהיה עליך להפנות תביעתך לביטוח הלאומי. יתכן ויש לך גם עילה לתביעה בנזיקין. צריך לבדוק היטב את התיק הרפואי שלך ואת תנאי השירות, כדי לראות איזה מסלול אפשרי ונכון למקרה שלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל