ליז אזולאי

קרע מלא בברך.........

שלום לפני כ 12 שנה היתה לי תאונת דרכים ועקב כך יש לי קרע מלא ברצועה בברך. יש לי אישור של mri האם אני זכאית לאחוזי נכות מביטוח לאומי? אני בת 45 תבעתי את חברת הביטוח. תודה רבה.

עו"ד תמר סיון

ליז שלום, האם התאונה היתה תאונת עבודה? אם לא, המסלול היחיד הפתוח בפניך הוא המסלול של נכות כללית. אם אינך עומדת בדרישות שמינימום של הנכות (על פני הדברים הפגיעה בברך לא מגיעה למינימום הנדרש, אבל ניתן לצרף נכויות נוספות), ואם אין לך פגיעה משמעותית בכושר ההשתכרות, לא תהיי זכאית לקצבה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל