חן שובל

תביעה בגלל פריצת דיסק במילואים אך לא במהלך המילואים עצמם

אני הייתי בשירות תקין בצהל בחיל התותחנים סיימתי שלוש שנים . במילואים האחרונים הרמתי המון פגזים כבדים הלכתי לשחק כדורסל באותו שישי אחרי המילואים ומיד בלי לעשות שום מאמץ נוסף הרגשתי משהו בגב . היום אחרי אמ אר איי מתברר שזו פריצת דיסק . אני ממש בטוח שזה בגלל היומיים מילואים של אותו שבוע האם יש דרך להוכיח והאם בכלל זה היגיוני לתבוע כשזה קרה לדעתי בגלל הצבא אבל לא בצבא

עו"ד תמר סיון

חן שלום, יהיה קשה מאוד לקשור בין פריצת הדיסק לשירות המילואים, בניוחד לאור העובדה שלא היו לך כל תלונות במהלכו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל