חן שי

תביעת משרד הביטחון וביטוח לאומי

היי האם ניתן לתבוע במקביל את משרד הביטחון ואת ביטוח לאומי? מדובר במחלה שנוצרה בזמן השירות הצבאי אך כרגע אני לא עובדת בגלל טיפולים.. תודה על העזרה

עו"ד תמר סיון

אפשר לפנות במקביל לביטוח הלאומי ולמשרד הביטחון. אם התביעה לביטוח הלאומי מוגשת קודם, צריך לשים לב ולהגיש התביעה למשרד הביטחון בתוך 3 שנים כדי לא לאבד את זכות התביעה. בסופו של דב ריהיה צריך לבחור בין המסלולים, שכן לא ניתן לקבל במקביל גמלאות משני המוסדות בגין אותה נכות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל