יוסיdddd

קבלת נצרך לאחר ועדת צרמ כושר עבודה

שלום, הייתי בצר"מ עבודה לפני יותר מחודש (לא קיבלתי פרוטוקול לאחר הבדיקה, האם צריך לקבל?) האם לאחר צר"מ עבודה מקבלים תשובה סופית לקבלת נצרך? עו"ס אמרה שההחלטה לקבלת נצרך נשלחת לקצין התגמולים בת"א ואז תישלח לי תשובה וציינה שהתהליך לוקח זמן. אפשר הבהרות למי שעבר את התהליך, תודה.

עו"ד תמר סיון

יוסי שלום, ועדת הצר"מ היא חלק (חשוב מאוד !) במכלול התהליך של בדיקת זכאותך לנצרך. ההמלצה שלה נשקלת יחד עם כל הנתונים האחרים, כולל נתוני הכנסה והשתכרות, ובהתאם מתקבלת החלטה. התהליך עשוי לארוך חודש - חודשיים אחרי מועד הצר"מ, ויתכן שכיום, בגלל שיבוש העבודה הסדירה, אף יותר. בסוף התהליך תקבל הודעה על ההחלטה. הינך זכאי לקבל העתק מפרוטוקול הצר"מ.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל