בצאלאל

קרע בשרוול המסובב של הכתף

שלום רב.. עורכת דין סיון תמר אנוכי מוכר לצמיתות על כתף ימין 41. 4 ג סעיף ליקוי אי יציבות כתף מוחלטת תת פריקה תת נקיעה של הכתף הגבלה תנועה פנים חוץ הגבלה עד 45 מעלות מהגוף. כולל קרע בלברום עליון slap 3 עד לפה זה הנכות המוכרת כיום הרופא המחוזי הוציא מכתב שבו כותב שהוא מסרב לתת טיפול ואו מחלה עבור קרע בשרוול המסובב של הכתף בטענה שאיני מוכר על הסעיף ליקוי בקרע הזה..ושעליי לגשת לועדה החמרה במצב תקנה 9. בפגישה מול אורטופד מומחה מנתח טוען שהקרע בשרוול המסובב נובע כתוצאה מנכות המוכרת ושזה כלול בנכות עקב פריקות כתף ושלהיכנס לועדה זו מלכודת בגלל שמקבלים נכות הגבוהה מבין השניים או קרע או פריקות ןטוען שמיכוון שיש לי 25 אחוז וזה גבוהה לא כדי לגשת לועדה אלה להגיש ערר לרופא מרחבי או ואז לרופא ראשי וזה כלול בנכות אשמח לתגובתך?

עו"ד תמר סיון

בצלאל שלום, שלחתי לך תשובות לשאלות דומות באמצעות פורום זה ואף שוחחרנו טלפונית. כדי לתת מענה פרטני מדוייק למקרה הספציפי שלך, מעבר לכל מה שכבר נכתב, צריך לעיין בתעוד ואולי גם לקבל חוו"ד מומחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הבטחון - נכי צה"ל