בר

נעקצנו על ידי חברת הובלות - מה אפשר לעשות?

בחוזה ההובלה דלת לדלת, התחייבו במפורש שהשירות כולל: "unloading of all goods - normal access up to second floor and up to 20 meters from truck to entrance" ביתינו נמצא בקומת קרקע ברחוב עם גישה נורמלית ועם חנייה רבה מאוד שהספיקה גם עבור אוטובוס. אין שום בעיית גישה לרחוב גם למשאית בגודל של כבאית ויש אפילו חניה יעודית לכבאית ליד ביתינו. אף על פי כן, חוייבנו בתוספת בסך 300 דולר!!! מאחר שבחברה שלחו את התכולה במשאית כל כך ענקית שהנקודה הקרובה ביותר שחוקי התנועה התירו לה להגיע היתה במרחק של 3 בלוקים מביתינו. מדובר במשאית של 18 גלגלים ובאורך מעל 16 מטר (!!!). על כן היה צורך להעביר את התכולה לטנדר קטן (שלחנו בסה"כ 4 קוב). בחברה מסרבים להחזיר את 300$ שבהם חוייבנו על מנת לקבל את המשלוח בניגוד לחוזה מולם. מה אפשר לעשות? תודה רבה

עמית עכו, עו"ד

שלום יש משחה נגד עקיצות. תצטרך למרוח על העור. זה מקל את ההרגשה. ועכשיו ברצינות: עקיצה מוכרת וידועה. הואיל והסכום בו מדובר אינו גבוה במיוחד, ספק אם יש טעם בלפנות לבית משפט וכו'. כמו כן זה משתנה מ סטייט לסטיייט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום רילוקיישן