לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביתר

שאלת מומחה בנוגע לפריצה שהייתה בדירה שלי

שלום לך מר פנחס, קרה לי מקרה שהייתי מבקש עצה מניסיונך. פרצו לי לדירה במהלך היום! אני גר כרגע לבדי בדירה אחרונה בבניין 4 קומות שיש מדרגות עם דלת נעולה לגג! יש כניסה עם אינטרקום רגיל במרכז העיר. נכנסו לדירה על ידי קידוח מדוייק של שני מנעולים !! לא שבירת דלת! כלומר הבנתי שזו השקעה מקצוענית. אין לי בדירה שום דבר בעל ערך ממש הכל פשוט די ישן. חיפשו עלפי מה שנשאר עם גרב במזנון בסלון שהיה נעול עם מפתח ידן וישר מצאו אותו ! בחדר שינה בארונות הוציאו במדפים תחתונים, וכוננית גם בחלק האחורי של המדפים. אולם לא לקחו כלום. אני חושב שזה מקרה מוזר כי הבנתי שבדכ באים עם מקדחים מקצוענים שיש להם מידע מראש על כספת וכו?! וכן שיחסית היציאות סגורות! למילוט באמצע היום! מצד שני אם משהו באמת היה מכיר או בודק טחפה היה מבין שאין אצלי כלום! מה יכולה להיות הסיבה לפריצה כזו? אקראית? האם יתכן לפי הסבר שמשהו נתן לי שזה מידע שעברינים מוכרים בינהם כחלק מהתחשבנות? במקרה כזה הרי שמי השקיע מאמץ על כלום לא יהיה מרוצה:-) כפי שבוודאי שמת לב אין לי ממש הבנה בתחום! אבל אני מוטרד קצת מהדבר בגלל סוג הפריצה! אדם אחר אמר בצחי צחוק שזה בדכ דרך של פריצה לצורך התקנת אמצעי מעקב בתוך הדירה?!! יש דבר כזה? אם כן מה יש כדי לבדוק זאת! אני שירתתי במסגרת שהיא מסווגת בעברי! אבל נראה לי לא קשור. אודה לך על עזרתך.

חיים פנחס שוגון

עפ"י התאור שנתת, מדובר בפריצה מוזמנת,לצורך של גנבה, עם סבירות גבוהה לטעות בכתובת, לא ניראה שזה לצורך האזנה בכל מקרה עליך לפנות למשטרה עם כל הפרטים להם בהחלט יש מענה מלא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חקירות פרטיות