משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הסכם חלוקת עזבון

עופ
עופר

שם תוכן הודעה:יש צו קיום צוואה - יש 3 יורשים שווים - 2 יורשים עושים הסכם חלוקת עזבון ביניהם - האם הם חייבים ליידע את היורש השלישי על הסכם חלוקת העיזבון בייניהם. [הסכם החלוקה נעשה רק על החלק שלהם בעזבון].

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

לא.

RE:RE:
עופ
עופר

שם תוכן הודעה: ובמקרה שהם עשו הסכם חלוקה על כלל העיזבון ופנו לבית המשפט בבקשה לאשר את החלוקה - האם הם חייבים ליידע אותי לפני פעולה שכזו? בכל מקרה גם בחלוקה רק על החלק שלהם אני אשאר שותף איתם בנכסים - אז הם לא צריכים ליידע אותי מי נשאר שותף שלי בנכסים?

RE:RE:RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

אם מדובר בנכסי מקרקעין - יהיה רישום מתאים בלשכת רישום המקרקעין או ברישומי רשות מקרקעי ישראל. גם אם לא תנקוט פעולה לגלות מי שותפך לזכויות, הרי כשיהיה צורך לבצע פעולה כלשהי בנכס, תגה מי עמיתך לזכויות בנכס.