מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

הורשת נכסים שטרם הועברו אליי

שמו
שמואל

שלום לעו"ד, הייתי מעוניין לדעת האם אני יכול לרשום בצוואה גם נכסים שטרם הועברו אליי, האם צוואה כזו חוקית ותקפה? אפרט מעט יותר, אבי בן 96 (עדיין בחיים, אבל לא צלול) רשם צוואה שבה אני עתיד לקבל את דירתו. האם אני יכול לרשום צוואה כבר כיום על הדירה הזו שתעבור ליורשיי. ומה על מקרה שבו אני נפטר לפני אבי האם צוואתי תהא תקפה? אודה לתשובתך, סוגיה זו מטרידה אותי עד מאוד

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

אפשר לצוות כך. אם תלך לעולמך לפני אביך, צוואתך תחול רק על מה שקבלת או שהיה שלך נכון לעת פטירתך. במקרה כזה מי שיירש את אביך במקומך יהיו ילדיך בחלקים שווים זה לזה.