משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותחלוקת רכוש בעקבות צוואה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

חלוקת רכוש בעקבות צוואה

דרו
דרור

שלום רב דודי הערירי הוריש את נכסיו כדלקמן: את דירתו לבת דודתי את בית אחיו שירש הוריש לי את יתרת רכושו וכספו הוריש לנו הנ"ל+ בת דודה נוספת(שליש לכל אחד-רק מהרכוש) שאלתי היא: לדודי נקבע לפני מותו אפוטרופוס האחרון מכר את דירת אחיו האם הכסף שנשאר ממכירת הדירה מגיע לי או מתחלק בין השלושה? תודה דרוד

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

שאלתך היא שאלה של פרשנות צוואה. תשובה לגופו של ענין מחייבת בחינה של הצוואה עצמה ואולי גם ברור עם אנשים נוספים לגבי רצונו של המנוח.