משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותצוואה תחת השפעה והגשת התנגדות לצוואה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

צוואה תחת השפעה והגשת התנגדות לצוואה

רוי
רוית רותם

שלום רב, אבי נפטר לפני חודש, ושלושה ימים אחרי פטירתו אחותי באה ונתנה לי צוואה ביד שנעשתה 3 ימים לפני מותו. חשוב לי לציין שאבי היה אדם מאוד חולה, ואין סיכוי שהיה שותף בעריכת הצווה \ בכתיבתה! הוא היה שבועיים באוספיס בית, ולכן לא נראה לי הגיוני כלל שהוא זה שהנפיק אותה! מה עליי לעשות כדי להגיש התנגדות בצורה נכונה כדי לפסול את הצוואה החדשה (בה חותי יורשת הכל, אף שלפני 5 חודשים הוא עשה צוואה הפוכה בה הכל מתחלק חצי חצי...).

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

יש לפעול בשני מישורים מקבילים. בסופו של דבר, אם לא תהיה הבנה ביניכן, תגיעו לבית המשפט למשפחה. הפורום אינו מסגרת מתאימה לייעוץ שאת צריכה. ראוי שתגיעי לייעוץ אישי לך. אוכל לעזור.