מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

הסכם על מתן כספים תמורת רישום צוואה בעתיד

דוד
דוד

האם אני יכול לתת לאבי סכום כסף בתמורה לזה שהוא ירשום עבורי את הצוואה שלו. והאם הסכם זה נחשב להסכם החייב בתשלום מס? האם היורשים האחרים יכולים להתנגד להסכם כזה שנערך כדת וכדין לפני עורך דין ובצמוד לו נערכה צוואה. אם צריך לשלם מס על הסכם כזה?

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

עניתי לך על כך במסגרת התשובה לשאלה הקודמת שלמטה. לגבי מסים - שאל את מומחי המסים. התנגדות - יורשים זכאים ויכולים להתנגד לכל דבר. השאלה היא האם ההתנגדות תתקבל.