מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.
ירושת בית בעתיד של אישה זקנה עם אלצהיימר
לאישה מסויימת יש שמונה ילדים.האישה היא עם אלצהיימר.הילדים שלה מעוניינים שהאם תלך לעולמה לתת לבן אחד מבין השמונה את הבית של האם.כל האחים מסכימים. מה הם צריכים לעשות ולאן לפנות?

הפתרון יכול להיות בדרך של צוואה או בדרך של הסכם. תשובה תלויה במצבה האמיתי המדוייק של הגברת - האם היא מסוגלת לעשות צוואה למרות מחלתה, או לא.