מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.
צו ירושה על שמי בלבד
קיבלתי צו ירושה מהאפוטרופוס על שמי בלבד למרות שהאחים התנגדו (הוא דחה את בקשתם לשנות את צו הירושה). אני רוצה להעביר את הבית על שמי והם טוענים שצריך צו קיום צואה ואם הם לא יחתמו אני לא אוכל להעביר את הבית על שמי האים זה נכון בתודה מראש

לא אוכל לענות על שאלתך בלי לראות את המסמכים הנוגעים בדבר שלכאורה סותרים זה את זה. אם המסמכים בידיך, אתה צריך לבוא עם המסמכים הללו ועם נסח רישום של הבית לשם קבלת יעוץ אישי .