משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותשאלה נוספת המשך.......

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

שאלה נוספת המשך.......

יעל
יעל

האם מספיק חוות דעתו של פסיכיאטר או שזו צריכה להיות חוות דעת משפטית? האם ישפיע במצב שבעתיד מישהו יגיש ערעור על צוואה כלומר האם יהיה יותר תוקף לחוות דעת משפטית כדי למנוע כל ביטול של צוואה בעתיד? האם זה צריך להעשות באותו יום כדי שיקבל את מלוא התוקף או לא חובה?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

(1) עדיף שתהיה זאת חוות דעת מומחה ערוכה על ידי פסיכיאטר או גריאטר. (2) ככל שנועד עריכת הצוואה יהיה קרוב יותר למועד הבדיקה על ידי הרופא, כך ייטב ליורשים.