משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותגרושים עם שתי ילדות בנות תשע האם נפטרה זכאית לפנסיה תקציבית+מענק כספי .בניהזוג ממתינים פלסק דין בעניין איזון משאבים

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

גרושים עם שתי ילדות בנות תשע האם נפטרה זכאית לפנסיה תקציבית+מענק כספי .בניהזוג ממתינים פלסק דין בעניין איזון משאבים

יעק
יעקב לוזון

הגרוש ההאב הוא הבאופטרופוס הטבעי של ילדות. האם כספי הפנסיה 30% עוברים אליו. האם המענק הכספי מאה אלף שח עוברים אליו און ניתן להפקיד הסכום עד להגיען לךגיל 21.

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

כשיש פניסה תקציבית, הוראות החוק גוברות. יש לברר במקום העבודה האם בכלל יש זכאות כלשהי לגרוש. הזכאות של הילדים הקטינים קבועה בחוק ובתקנות.